آموزش شیرینی پزی

شیرینی کشمشی

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی :

 

تخم مرغ 2 عدد متوسط

پودر قند 200 گرم

روغن جامد 100 گرم

روغن مایع 10 گرم   

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

آرد 150 گرم

کشمش حدود 80 تا 100 گرم

 

زمان آماده سازی: 30 دقیقه                    زمان انتظار برای پخت: 15 دقیقه                  مناسب برای 10 نفر

 

طرز تهیه شیرینی کشمشی :

 

ابتدا پودر قند یا پودر شکر را به همراه روغن جامد و روغن مایع در ظرف می ریزیم و حدود 3 تا 4 دقیقه با هم زن می زنیم تا کاملا مخلوط شود و به رنگ سفید تبدیل شود . باید توجه داشته باشید که وقتی مواد خشک هستند با دور کند هم زن و وقتی کمی مخلوط روغن و پودر قند مخلوط شدند و از خشکی در امدند با دور تند هم میزنیم. بعد از سفید شدن مواد تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه می کنیم و حدود 30 ثانیه برای هر کدام زمان می دهیم..

یعنی وقتی که تخم مرغ اول مخلوط شد بعد از 30 ثانیه تخم مرغ بعدی را به آن اضافه می کنیم و به همراه آن وانیل را به مواد اضافه می کنیم.

وانیل هایی که اصولا در بازار موجود می باشد به دو صورت وانیل های خالص و وانیل های شکری است که اگر از وانیل های شکری در این شیرینی استفاده می کنید حتما اندازه آن را دو برابر کنید در غیر این صورت نباید از وانیل بیشتری استفاده کنید چون باعث تلخی شیرینی می شود.

شما می توانید اول از همه پودر قند را به همراه روغن جامد و سپس روغن مایع در داخل کاسه هم زن ریخته و هم بزنید ، البته همانطور که در قسمت مواد اولیه ذکر کردیم نیاز نیستی حتما از پودر قند استفاده کنید می توانید از پودر شکر که تفاوتی چندانی هم با یکدیگر ندارند اضافه کنید. قریب به 4 دقیقه مواد را هم میزنیم تا کاملا این مواد با یکدیگر مخلوط شوند و رنگی مانند سفید به خود بگیرند. آرد را اضافه می کنیم. پس از این مرحله با دور آرام همزن آرد را هم می زنیم که فقط در حدی باشد که مواد با یکدیگر مخلوط شوند و سپس کشمش ها را به آرد اضافه می کنیم و آن را با یک وسیله مانند قاشق هم خواهیم زد.

در صورتی که قصد داشتید که شیرینی شما کشمش زیاد تر داشته باشد باید کشمش را به اندازه صد گرم اضافه کنید اما این نکته را در نظر داشته باشید که مبادا مقدار کشمش شما از 80 گرم کمتر شود.

بعد از اضافه نمودن مقدار دلخواه کشمش آن را بر روی یک سینی فر میگذاریم و از افزودن روغن به سینی فر و یا اینکه کاغذ پرهیز می کنیم. بعد از این کار نوبت به آن می رسد که تمامی مواد را با یک قاشق کوچک در همه جای سینی با فاصله پر کنیم و آن را در فری قرار دهیم که از قبل حدود 20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم، میگذاریم. البته سینی را باید در قسمت بالاتر فر قرار دهیم و حدود یک ربع منتظر می مانیم تا عملیات پخت  صورت بگیرد.

در هنگامی که متوجه طلایی شدن شیرینی شدید بلافاصله آن را از فر خارج نمایید زیرا حرارات وارده به سینی تاثیر بالایی در رنگ زرد و یا طلایی گرفتن شیرینی کشمشی شما دارد.

نکات:

 

برای نگهداری طولانی مدت شیرینی های کشمشی بعد از خنک شدن باید شیرینی ها را در جای خنک و داخل ظرف های دربسته نگهداری کنید.

اگر شیرینی درهنگام پخت زیاد در فر بماند خشک میشود.همچنین مقدار آرد هم در خشک شدن شیرینی تاثیر گذار است.

تخم مرغ ها را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند.

کشمش ها را قبل از استفاده خوب بشویید و چند دقیقه ای در آب خیس کنید تا نرم شود.

پودر قند را الک کنید تا دانه های درشت در آن نباشد.

استفاده از کره باعث خوش عطر تر شدن و طعم بهتر شیرینی میشود.

هنگام پودر کردن شکر یا قند یک دانه هل با پوست در آن بیندازید که با قند یا شکر کاملا آسیاب شود. هل عطر و بوی فوق العاده ای به شیرینی تان می دهد.

کشمش دانه دار برای این شیرینی مناسب نیست.

اگر میخواهید شیرینی تان نرم تر شود مقداری آرد و کره بیشتری به آن اضافه کنید.

برای پخت این نوع شیرینی باید درجه فر دقیق تنظیم شود.

مایه شیرینی را باید با فاصله های مناسب در سینی فر قرار دهید.

مایه شیرینی را میتوانید با قیف های ماسوره ای مخصوص شیرینی پزی در سینی فر بریزید.

شیرینی ها را بعد ازخارج کردن از فر کاملا رها کنید تا خوب خنک شوند و بعد از قالب فر بیرون آورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *