آموزش شیرینی پزی

شیرینی ناپلئونی

مواد لازم برای شیرینی ناپلئونی

  • خامه فرم گرفته : 2 پیمانه
  • خمیر هزارلا:یک بسته
  • پودر قند : 1/2 پیمانه
  • پودر پسته:به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی ناپلونی با خمیر هزارلا

خمیر ورقه ای را یا خودتان آماده کنید و یا از بیرون تهیه کنید و آن را به  قطر نیم سانتی متر باز کنید و در ابعاد 5 در 3 سانتی متر برش بدهید به صورت یک مستطیل در بیاوریدش.

روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و این خمیر ها را به آرامی در سینی جای گذاری کنید.

دمای فر را از یک ربع قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت روشن کنید و سینی را در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید.

بعد از 10 دقیقه درجه فر را روی 300 درجه فارنهایت بگذارید و خمیر به مدت 15 دقیقه درون فر بماند تا خمیر ناپلئونی پخته شود.

شما می توانید اضافه های خمیرتان را درون فر قرار بدهید تا از آن در بین مواد و یا برای تزئین استفاده کنید. توجه داشته باشید که تکه های اضافی باید تیره تر از خود خمیر شوند.

سینی حاوی خمیر را از فر بیرون آورید و بگذارید سرد شود.

هر خمیر را با چاقو از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.

مواد میانی بین این دو لایه خمیر می تواند به دلخواه شما انواع کرم باشد. برای طعم دهی بیشتری می توانید رو کرم، پودر قند و تکه های اضافی مانده خمیر را که با دست پودر کرده اید به صورت یک لایه کامل بریزید.

نیم دیگر خمیری که برش زده بودید را بگذارید و روی آن را دوباره کرم بریزید و با پودر قند و تکه های اضافه مانده خمیز و کمی پودر پسته تزئین کنید.

شیرینی ناپلئونی

 

نکات تکمیلی در مورد ناپلئونی

ناپلئونی جزو کیک و شیرینی – شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
ناپلئونی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *